Pat lemn masiv Aruba Oakline

Pat lemn masiv Aruba Oakline

Acest produs este cu titlu de prezentare și se fabrică momentan doar la comandă. Te rugăm să ne contactezi pentru a plasa o comandă și informații suplimentare.

Contactează-ne  Scrie-ne pe whatsapp

Dimensiune, Finisaj
120 x 200 cm/ Alege opțiunile
Adaugă în coș
Cumpără rapid

Patul Aruba Oakline se remarcă prin designul său minimalist și atemporal, care îl face o piesă centrală perfectă pentru orice dormitor modern. Rama patului, simplă dar rafinată, are o adâncime de 18 cm, oferind stabilitate și un aspect robust.

Detalii de design:

  • Picioare Aruba Oakline: Picioarele elegante Aruba Oakline, cu o înălțime de 20 cm (sau opțional 25 cm sau 30 cm), sunt fixate la intersecțiile ramelor, creând un aspect unic și modern. Fiecare latură a piciorului are o lățime de 12,7 cm, oferind un plus de stabilitate patului.
  • Tăblie Alpha: Patul vine echipat cu tăblia Alpha, disponibil într-o varietate de finisaje ce creează un aspect elegant și rafinat.
  • Versatilitate: Unul dintre avantajele majore ale patului Aruba Oakline este versatilitatea sa. Tăblia poate fi combinată cu oricare dintre picioarele din această secțiune, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza patul conform preferințelor dumneavoastră.
  • Finisaj: Patul prezentat are un finisaj din stejar natural uleiat, care evidențiază frumusețea naturală a lemnului. Sunt disponibile si finisaje cum ar fi:
Pat lemn masiv Aruba Oakline
Finisaj stejar natur
Pat lemn masiv Aruba Oakline
Finisaj stejar antracit
Pat lemn masiv Aruba Oakline
Finisaj stejar cognac

 

 

 

 

 

 

 

Opțiuni suplimentare:

  • Noptiera și comoda sunt disponibile opțional și pot fi achiziționate separat pentru a completa perfect dormitorul dumneavoastră.

Additional Information

Dimensiuni Nu se aplică
Dimensiune

, , , ,

Finisaj

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pat lemn masiv Aruba Oakline”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

× Scrie-ne pe Whatsapp!