Pat dormitor

Pat dormitor

Visul tău perfect începe cu un pat dormitor din lemn masiv

Gândește-te la dormitorul tău ideal. Cum arată? Este un spațiu cald și primitor, unde te poți relaxa și reîncărca bateriile? Sau este un loc elegant și modern, care reflectă stilul tău unic?

Indiferent de viziunea ta, un pat lemn masiv poate fi piesa centrală perfectă. Lemnul este un material natural, atemporal, care adaugă căldură și frumusețe oricărui spațiu. De asemenea, este extrem de durabil și va rezista ani de zile.

La Ronex Productie, vei găsi o varietate de paturi din lemn pentru a se potrivi nevoilor și stilului tău. De la paturi simple și rustice la modele elaborate și moderne, avem ceva pentru toată lumea.

De ce un pat dormitor din lemn masiv?

Pat dormitor

Durabilitate

Lemnul este un material extrem de durabil care va rezista ani de zile.

 

Frumusețe naturală

Lemnul are o frumusețe naturală care poate adăuga căldură și caracter oricărui dormitor.

 

Versatilitate

Paturile din lemn vin într-o varietate de stiluri, astfel încât să poți găsi unul care să se potrivească perfect decorului tău.

 

Sustenabilitate

Lemnul este un material durabil care poate fi reînnoit.

 

Confort

Lemnul este un material respirabil care poate ajuta la menținerea răcoare vara și caldă iarna.

Descoperă o lume de posibilități cu paturile din lemn! Alege dimensiunea ideală care se potrivește perfect spațiului tău și finisajul care te va cuceri instantaneu.

Paturi single

O oază de relaxare pentru tine sau pentru micuțul tău. Dimensiunea standard (90 cm x 190 cm) este perfectă pentru dormitoare cochete sau pentru a oferi independență copiilor.


Paturi duble

Un spațiu generos pentru momente de complicitate. Dimensiunea standard (140 cm x 190 cm) este ideală pentru cupluri sau pentru cei care apreciază confortul sporit.


Paturi king size

Luxul suprem pentru o evadare regală. Dimensiunea standard (180 cm x 200 cm) te invită la un somn relaxant și revigorant, oferind spațiu amplu pentru a te destinde.

Pat BRISTOL, lemn masiv
Pat DREAM, lemn masiv
Pat GOA, lemn masiv
Pat TOKYO SOFT, lemn masiv
Abonează-te la newsletter-ul nostru și descoperă o lume de paturi din lemn

× Scrie-ne pe Whatsapp!