Dormitor lemn masiv Aruba Oakline

Dormitor lemn masiv Aruba Oakline

Acest produs este cu titlu de prezentare și se fabrică momentan doar la comandă. Te rugăm să ne contactezi pentru a plasa o comandă și informații suplimentare.

Contactează-ne  Scrie-ne pe whatsapp

Dimensiune, Finisaj
120 x 200 cm/ Finisaj stejar natur
Adaugă în coș
Cumpără rapid

Dormitor lemn masiv Aruba Oakline

Transformă-ți dormitorul într-o oază de relaxare și rafinament cu dormitor lemn masiv Aruba Oakline. Această colecție completă include patul Aruba Oakline, noptiere și o comodă, toate concepute pentru a crea un spațiu armonios și elegant.

Design minimalist atemporal

Linia simplă și rafinată a pieselor din acest dormitor lemn masiv Aruba Oakline se potrivește perfect cu orice decor, oferind o atmosferă modernă și relaxantă. Rama patului, noptierele și comoda sunt realizate din lemn masiv de stejar, evidențiind frumusețea naturală a lemnului.

Detalii atent gândite:

  • Patul Aruba Oakline: Designul minimalist al patului se remarcă prin rama simplă dar rafinată, cu o adâncime de 18 cm, ce oferă stabilitate și un aspect robust. Picioarele elegante Aruba Oakline, disponibile în 3 înălțimi (20 cm, 25 cm sau 30 cm), completează perfect designul modern al patului. Tăblia Alpha, disponibilă într-o varietate de finisaje, oferă un plus de eleganță dormitorului.
  • Noptiere: Noptierele Aruba Oakline completează perfect patul, oferind spațiu suficient pentru a păstra la îndemână tot ce ai nevoie. Sertarele spațioase, cu glisiere metalice de calitate, permit o organizare eficientă a obiectelor personale.
  • Comoda: Comoda Aruba Oakline oferă spațiu suplimentar de depozitare pentru haine, lenjerie de pat și alte accesorii. Designul modern al comodei se integrează perfect cu celelalte piese din colecție, creând un ansamblu armonios.

Versatilitate și personalizare

Dormitor lemn masiv Aruba Oakline îți oferă libertatea de a personaliza dormitorul conform preferințelor tale. Poți alege finisajul din stejar natural uleiat, stejar antracit sau stejar cognac, pentru a crea o atmosferă unică în dormitorul tău. De asemenea, poți opta pentru a combina patul cu diferite modele de picioare, pentru a obține un aspect personalizat.

Confortul este esențial

Dormitor lemn masiv Aruba Oakline este conceput nu doar pentru a fi estetic, ci și pentru a oferi un somn odihnitor și relaxant. Patul este realizat din materiale de înaltă calitate, asigurând o susținere optimă a corpului. Noptierele și comoda sunt dotate cu sertare spațioase și glisiere metalice de calitate, pentru a facilita organizarea eficientă a obiectelor personale.

Creează un dormitor de vis

Alege dormitor lemn masiv Aruba Oakline și transformă-ți dormitorul într-un spațiu elegant, confortabil și relaxant, unde te poți bucura de un somn odihnitor și de un design modern.

Finisaj stejar natur - Dormitor lemn masiv Aruba Oakline
Finisaj stejar natur
Finisaj stejar antracit - Dormitor lemn masiv Aruba Oakline
Finisaj stejar antracit
Finisaj stejar cognac - Dormitor lemn masiv Aruba Oakline
Finisaj stejar cognac

 

 

 

 

 

 

Additional Information

Dimensiune

, , , ,

Finisaj

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dormitor lemn masiv Aruba Oakline”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 512 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

× Scrie-ne pe Whatsapp!